Newbody!!

Nu säljer vi Newbody!
Målet är att börja samla ihop pengar för att kunna fixa nytt underlag i ridhuset. Att byta underlag kommer kosta ca 250-300 tusen kr och det kommer vi inte nå enbart på försäljning, men varje krona hjälper till. Målet vid denna försäljning är att varje medlem ska sälja i snitt (minst) 3 paket var, vilket ger en vinst på ca 15 000 kr till ridklubben. Det är en bra start!

Kataloger kommer till stallet under vecka 10, men redan nu kan du börja sälja via den gula säljkatalogen https://www.newbody.se/s/TBOZHOE-BOZLCF. Har du köpare som bor långt bort kan de välja att få produkterna hemskickade mot fraktkostnad.

Kanske behöver du själv fylla på Newbody-förrådet, eller har släkt och vänner som behöver dessa produkter? Lägg en katalog på din (eller dina föräldrars) arbetsplats, sälj till släkt och vänner, dela på Facebook… Har Du ett extra på sätt för att sälja Newbody på? Maila då Cecilia så ser vi om fler hakar på!

För att registrera dig som säljare går du in på https://www.newbody.se/reg/TBOZHOE och följer instruktionerna där. Skulle det vara några problem för dig att registrera din order eller om du vill ha hjälp att lägga ordern hör av dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

SISTA BESTÄLLNINGSDAG 3/4 (produkterna kommer före påsk)

Betalning av det du köpt sker sedan till Swish 0702470220 eller Swedbankkonto 8452-5,964 268 231-5. Betalningen går då till Cecilia Rose som sedan för över en klumpsumma på hela försäljningen till Ridklubben.


Skriv ut   E-post