Ridlärare

Hallsbergs ridklubb är en ideell förening som är belägen i en vacker miljö på landet strax utanför Östansjö i Hallsbergs kommun.

Föreningen har ca 150 medlemmar och 140 uppsittningar i veckan. Vi har i nuläget 14 lektionshästar där det är blandat ponny och häst, vi är just nu i startgroparna att bygga lösdrift så antalet hästar kan komma att öka något.

Vi bedriver grundläggande häst- och ridutbildning med hög kvalitet för barn, ungdomar och vuxna. Hos oss är alla välkomna

 

Vi söker dig som

Värnar om hästarna och brinner för att undervisa men också ser vikten i att skapa en meningsfull fritid för barn och unga. 

Har förmågan att leda, självständigt planera och genomföra undervisning på ett pedagogiskt och säkert sätt..
Du ska ha både praktisk och teoretisk hästkunskap samt god hästvana

Har engagemang och som vill driva ridskolan framåt

 

Utbildning

Vi söker dig som är utbildad lägst Svensk Ridlärare 1 (SRL 1) eller annan likvärdig utbildning. Tidigare erfarenheter inom yrket är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, erfarenhet och referenser.

Som person är du öppen och driven och har förmågan att entusiasmera och engagera våra ungdomars som vi gärna ser ännu mera av i stallet

Du gillar att ha barn och ungdomar omkring dig och har en stor pedagogisk förmåga att utveckla våra elever efter deras förutsättningar. Vi ser också att du värnar om hästarna och är en flexibel person som förstår att det inte är ett sju till fyra jobb att arbeta inom hästyrket.

 

Anställning

Tjänsten är en tillsvidare med 6 mån provanställning. Tjänsten är i nuläget en 50% med lektioner torsdag, fredag och lördagar.

Våran ambition är att under 2020 kunna göra om tjänsten till en heltidstjänst där våran ridskolechef och du delar på stalljobb och ridlektionerna med varsin heltidstjänst.

 

Lön

Enligt avtal
Tillträde så snart som möjligt

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan tillsammans med cv, personligt brev och referenser senast 31 december 2019. Vi kallar till intervjuer löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas under pågående rekryteringsprocess. Skicka därför ansökan så fort som möjligt.

 

Ansökan mailas till: till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


Har du frågor är du välkommen att kontakta ordförande Ulrika Larsson (telefon: 070-6339973)


Skriv ut   E-post