Hästkalas

Ett hästkalas hos oss innebär 2,5 timmar i stallet med oss och våra Hästar. Vi kan ta emot maximalt 10st.

Under dessa timmar är stallet ert eget! Vi pysslar med hästarna en stund innan det är dags att prova på ridning. Därefter är det dags att äta korv med bröd och tårta, som självklart ingår i priset. 

Priset för detta är 2000kr. Vi står då för alla aktiviteter all rekvisita och allt ätbart. Du meddelar endast hur många som kommer och skickar själv ut inbjudan till dina gäster. Dina gäster får gärna ta med paket som vi samlar in vid start och sedan delar ut under högtidliga former vid fikabordet!

Ett ordinarie kalas innehåller prova-på-ridning. Det går också att byta denna aktivitet mot någon av följande (45 minuter aktivitet):

Skogskalas: Ridning i skogen! Är din önskan en mysig tur i skogen till häst? Detta är kalaset för dig!

Voltigekalas: Kalaset för dig som vill gymnastisera! Här får du chansen att öva voltige på grundnivå. Kanske blir det en liten uppvisning också?!

WE-kalas: WE som i Working Equitation, en ”cowboy-inspirerad” gren där samspelet med hästen är A och O. Vill du gå all in och klä dig till Cowboy är ingen gladare än vi!

Agilitykalas: Vill du springa mer än fika? Älskar du hästar och att leka fram kunskap tillsammans? Då är detta för dig!

Gymkhanakalas: Har du alltid önskat att rida gymkhana – eller vill du en gång för alla ge dina vänner en match? Då har vi verkligen kalaset för dig här!

PS. Att klä ut sig är alltid kul, oavsett kalasval. Meddela oss gärna om du ber dina gäster klä sig enligt något särskilt tema..!

Kalas anordnas i mån av vår tid beroende av annan verksamhet. Kom gärna med önskemål om datum, men räkna med 1-2 månaders framförhållning. 

Klä dig i oömma kläder och ditt bästa kalashumör!

Vi ses i stallet på din födelsedag!

 kalas280

Adress

Hallsbergs Ridklubb

Lindhult
694 72 Östansjö

Telefon: 070-600 10 26

E-post kontoret@hallsbergsrk.se

Verksamhetsidé och vision

Vi erbjuder utbildning och utveckling inom klassisk ridning och hästhållning. Här får du rida för engagerade ridlärare på trevliga hästar i en lugn och trivsam miljö. Vi förenar kunskap med glädje och gemenskap.

Vår vision: Vi ska vara det självklara valet för dig som vill utvecklas med häst.

Bankinformation

Bankgiro för inbetalning av ridavgift:
368-8314

Swish nummer för försäljning:
123 363 58 02