Våra ridgrupper

Intag i grupperna sker löpande så du behöver inte vänta till terminsstart. Har vi plats i en grupp där din riderfarenhet stämmer in på en befintlig grupp är det bara att hoppa in.

Lektionerna är på 50 min.

Våra grupper

Nybörjargrupp: Vuxna och tonår där gruppen börjar när tillräckligt antal intresserade finns anmälda. Finns ingen grupp på gång blir du anmäld i vår intresselista. Vår äldsta nybörjare är 63 år.

Ridlekis: För våra minsta barn 4-6 år. Kursen är på 10 gånger där man lär sig grunderna, säkerheten kring hästarna och hur man ska bete sig i stallet, en blandning av teori och praktik. Kurser startar upp löpande så fort det finns tillräckligt många intresserade, du blir anmäld som intresserad om ingen grupp är beredd att starta.

Övriga ridgrupper: För barn, ungdom och vuxen mellan 7-70 år på olika nivå. Från skritt och trav upp till lättare tävlingsnivå. Du kan börja när som helst under terminen om det finns plats i en grupp på den nivå du är i din ridning.

Ridning för dig som har funktionshinder: Vi har tyvärr inga fasta grupper men du är mycket välkommen att ta privatlektioner.

Dressyrgrupp: För elever med lite högre ambitioner eller intresse för dressyr. Både junior och senior.

Hoppgrupp: För dig som kommit lite längre och tycker att hoppning är extra kul. Markarbete serier, enkelhinder och bana. Det finns grupper för både junior och senior.

X-tra kurser i både hoppning och dressyr: under terminens gång anordnas det med jämna mellanrum extrakurser i både hoppning och dressyr.

Privatlektioner: I mån av tid kan privatlektion på våra lektionshästar ordnas. Du kan vara allt från nybörjare till van ryttare. Välj mellan 30-50 minuters lektion.

Företag och föreningsridning: Du kan ta med dina arbetskamrater eller föreningsvänner och rida vid ett enstaka tillfälle eller som en återkommande grupp.

Privathäst ridning: Ridning för privathästar i grupp eller enskilt från grundläggande nivå till lättare tävling. Främst i dressyr med fokus på ryttarens kommunikation, men även enklare hoppning.

 

photo3 400x250

Adress

Hallsbergs Ridklubb

Lindhult
694 72 Östansjö

Telefon: 070-600 10 26

E-post kontoret@hallsbergsrk.se

Verksamhetsidé och vision

Vi erbjuder utbildning och utveckling inom klassisk ridning och hästhållning. Här får du rida för engagerade ridlärare på trevliga hästar i en lugn och trivsam miljö. Vi förenar kunskap med glädje och gemenskap.

Vår vision: Vi ska vara det självklara valet för dig som vill utvecklas med häst.

Bankinformation

Bankgiro för inbetalning av ridavgift:
368-8314

Swish nummer för försäljning:
123 363 58 02