Medlemsinformation

Terminens sista försäljning- med ett pris till den som säljer mest!

Med start idag den 20 mars kommer ridskolan att sälja Newbodys produkter. Sista dag att beställa är 15 april.

Den här gången testar vi något nytt! Den som säljer för högst totalsumma kommer att vinna ett pris i form av 20% rabatt på maj månads ridfaktura. Så nu lägger vi in högsta växeln och hjälps åt att få in så mycket pengar som möjligt till föreningen!

All förtjänst från försäljningen kommer att gå till inköp av en ny häst till ridskolan.

I kafeterian finns säljkataloger och via länken nedan kommer ni åt er personliga sidor och er personliga webshop som ni kan dela med släkt och vänner. Ni använder era personliga sidor när vi lägger era beställningar.
Er kontaktperson för försäljningen kommer att vara Jessica Berndt. jessica_berndt@hotmail.com
Följ länken att registrera dig/komma till din försäljningssida:
https://portal.newbodyfamily.com/reg/TFEKIJL?ut=1_213 

Betalning: De som beställt något via dig, betalar till dig och du sätter sedan totalsumman för din försäljning till klubbens försäljningskonto:  
Clearingnr: 8452-5 Kontonr: 924 013 698-7 .Observera det är inte samma som du betalar din ridavgift till. Märk din betalning med: NB och ditt namn. Betalning ska vara klubben tillhanda 1 vecka efter leveransen av din försäljning

Stöd klubben genom att köpa jord!

Från i dag den 20 mars kommer man kunna köpa planteringsjord. täckbark, naturgödsel eller toppdress uppe på ridklubben. Säckarna kostar 59 kr/st och man följer instruktionen på skylten vid pallarna för betalning.

Medlemsförsäkring

Du är medlem i en förening som ingår i Svenska Ridsportförbundet omfattas av en olycksfallsförsäkring hos oss. Försäkringen ger dig ett bra grundskydd om du råkar ut för en skada när du rider och är framtagen i samarbete med Svenska Ridsportförbundet.
Är du medlem eller målsman och vill anmäla en olycksfallsskada? Ring 0771-950 950 – säg att du är medlem i Svenska Ridsportförbundet. Du kan också anmäla skada på Folksams hemsida.

Här hittar du mer information om försäkringen:  Försäkringar | Svenska Ridsportförbundet