Medlemsinformation

Uppstart städning 1 juli

Den 1 juli är det dags för oss medlemmar att städa i stallet och i våra klubblokaler. Vi som medlemmar behöver tillsammans hjälpas åt med den här uppgiften. Det kommer finnas något för alla åldersgrupper att hjälpa till med. Vi behöver hjälp med allt ifrån att rengöra träns till att skura väggar i stallet eller till exempel röja sly runt utebanan.

Från klockan 16:00 är alla medlemmar välkomna att delta i denna aktivitet.

Oömma kläder och ett glatt humör rekommenderas


Till klockan 18 kommer vi ha tänt grillen. Var och en tar med sig vad de vill lägga på grillen.


Vi kommer inte att bli klara på en kväll men vi kommer komma en bra bit i alla fall om vi medlemmar hjälps åt. Det som blir kvar att göra kommer sedan noteras ner på en lista så att man kan åka upp till Lindhult på egen hand och fortsätta med städningen. Ambitionen är att städningen ska vara helt färdig till den 9 juli och för att detta ska fungera behöver alla medlemmar ställa upp och hjälpa till!


Vi ses den 1 juli!
Vi säljer jord och gödsel!

Från och med tisdagkväll den 11 april kommer man kunna köpa planteringsjord. täckbark, naturgödsel eller toppdress uppe på ridklubben. Säckarna kostar 59 kr/st och man följer instruktionen på pallarna för betalning.

Om man vill kan man även passa på att köpa hästgödsel. Ta med egen säck och hämta vid gödselstacken. Swisha valfri summa  till 123 363 5802 eller alt sätt in en slant på bg 368-83 14.